Na Kontaktoni

Aplikacion

Dorezat mbrojtëse të punës janë thelbësore në industritë ku punëtorët trajtojnë materiale të mprehta ose të rrezikshme. Ato përdoren gjerësisht në industritë e ndërtimit, fabrikimit të metaleve, automobilave dhe shërbimeve ushqimore për të ofruar mbrojtje të përshtatshme kundër prerjeve, shpimeve dhe gërvishtjeve.

Aplikacion
home>Aplikacion

Ne jemi një prodhues profesional dorezash dhe mund të prodhojë doreza profesionale të përdorura në fusha të ndryshme