Na Kontaktoni

Prodhues profesional i dorezave rezistente ndaj prerjes

Sunny ka mbi 10 vjet përvojë në prodhimin e dorezave rezistente ndaj prerjes për një gamë të gjerë punësh të rrezikshme, duke ofruar shërbime gjithëpërfshirëse dhe ekspertizë në industri.

Pritini Dorezat e Rezistencës
home>Produkte>Pritini Dorezat e Rezistencës

Çfarë shërbimesh mund të ofrojmë

Sunny ofron shërbime të besueshme për klientët e saj, duke siguruar doreza PU me cilësi të lartë, shpërndarje të shpejtë dhe mbështetje të shkëlqyer ndaj klientit. Angazhimi ynë për kënaqësinë e klientit është parësor.

Doreza profesionale rezistente ndaj prerjes

Sunny ofron shërbime të besueshme për klientët e saj, duke siguruar doreza rezistente ndaj prerjes me cilësi të lartë, shpërndarje të shpejtë dhe mbështetje të shkëlqyer ndaj klientit. Angazhimi ynë për kënaqësinë e klientit është parësor.

  Prezantimi i klasës së prerjes

  Niveli i rezistencës së prerjes që nevojitet për një industri të caktuar do të varet nga detyrat dhe rreziqet specifike të përfshira.

  Tabela e parametrave të Sunny për rezistencën e prerjes së materialeve të ndryshme

  Tabela e parametrave të Sunny për rezistencën e prerjes shfaq performancën e materialeve të ndryshme, duke i lejuar klientët të zgjedhin nivelin e duhur të mbrojtjes për kërkesat e tyre specifike të punës.

  Si duhet të zgjedhin industri të ndryshme shkallët e rezistencës në prerje

  Industri të ndryshme duhet të zgjedhin një shkallë të rezistencës ndaj prerjes që përputhet me nivelin e rrezikut të lidhur me materialet dhe pajisjet që trajtohen. Për shembull, punonjësit e shërbimit të ushqimit mund të kërkojnë vetëm një klasë 2-3, ndërsa përpunuesit e xhamit duhet të përdorin një klasë 5. Punëtorët e ndërtimit dhe fabrikimit të metaleve mund të kenë nevojë për klasën 4-5 dhe punëtorët e automobilave klasa 3-4.

  Karakteristikë e dorezave rezistente ndaj prerjes së diellit

  Prezantimi i dorezave tona me cilësi të lartë rezistente ndaj prerjes, zgjidhja përfundimtare për sigurinë dhe komoditetin në vendin e punës. Të përshtatshme për industri të ndryshme, nga shërbimi ushqimor deri tek ndërtimi, këto doreza ofrojnë mbrojtje të nivelit të lartë.

  Materialet e përdorura

  Dorezat tona janë bërë nga materiale të nivelit të lartë, duke siguruar si rezistencë superiore ndaj prerjes dhe qëndrueshmëri afatgjatë. Dhe, me fokus në sigurinë dhe cilësinë e materialit, mund të besoni se dorezat tona nuk janë vetëm efektive, por edhe të sigurta.

  Materialet e përdorura
  Rehati që ofron

  Rehati që ofron

  Komoditeti është thelbësor kur bëhet fjalë për të punuar me duart tuaja dhe dorezat tona janë krijuar duke pasur parasysh këtë. Ato ofrojnë një përshtatje të rehatshme dhe shkathtësi të shkëlqyeshme, duke ju lejuar të punoni me efikasitet dhe efektivitet.

  Çmimi produkt

  Efektiviteti i kostos është gjithashtu një prioritet për ne. Dorezat tona kanë çmime të përballueshme, duke e bërë të lehtë për ju që të vishni të gjithë ekipin tuaj pa e prishur bankën.

  Çmimi produkt

  Rreth nesh

  Rudong Sunny Glove Co., Ltd., e themeluar në vitin 2010, është një prodhues profesional i dorezave të ndryshme të sigurisë së punës. Të tilla si doreza PU, doreza antistatike, doreza kundër prerjes etj.

  Kompania është e specializuar në prodhimin e dorezave me fibër karboni, doreza me fibër bakri, doreza rezistente ndaj prerjes, doreza me vija antistatike, doreza poliestër dhe najloni dhe lloje të tjera. Këto produkte përdoren gjerësisht në fushën e industrisë elektronike, gjysmëpërçuesve, montimit të pjesëve të automjeteve, paketimit të produkteve, montimit të dritës, punëtorisë pa pluhur dhe jetës së përditshme.

  13+

  ( vite )
  Përvoja e kompanisë

  56

  (boshtet)
  Makinë mbështjellëse

  160

  (stacionet)
  Makinë thurjeje plotësisht automatike

  73

  (artikull)
  Linja e veshjes

  • për
  • për

  Me cilët klientë kemi punuar

  Për më shumë se një dekadë, Sunny është përfshirë në industrinë e dorezave PU, duke bashkëpunuar me klientë të shumtë në mbarë botën.