Na Kontaktoni

home>Lajme

Vendimi për të marrë pjesë në ekspozitën AplusA

Korrik 15, 2019

349

Pas shqyrtimit dhe vlerësimit të panairit të lidhur jashtë shtetit, Rudong Sunny glove co., Ltd planifikon të marrë pjesë në ...

Pas shqyrtimit dhe vlerësimit të panairit përkatës jashtë shtetit, Rudong Sunny bashkë doreza., Ltd planifikon të marrë pjesë në ekspozitën AplusA. Ekspozita AplusA është një nga ekspozitat më të mëdha të industria e sigurisë në punë. Dorezat e sigurisë si një nënndarje e produkteve për mbrojtjen e punës. Të Doreza të veshura me PU, doreza me fije karboni, doreza me fije bakri janë përdorur gjerësisht në industrinë elektronike. Kompania do të shfrytëzojë këtë mundësi për të përmirësuar reputacionin e saj jashtë shtetit.