Na Kontaktoni

home>Lajme

Klienti Indian Vizitoni Doreza Sunny

Gusht 28, 2019

351

26 gusht 2019. Drejtori Manish dhe Pankaj nga Mectronics Marketing Services erdhën dhe vizituan Sunny glove....

26 gushtth 2019. Drejtori Manish dhe Pankaj nga Mectronics Marketing Services erdhën dhe vizituan Sunny glove.

Mr.Manish dhe Pankaj udhëtojnë 2 orë posaçërisht për të vizituar fabrikën tonë. .

Për shkak të blerjes së dorezave ESD nga kompanitë tregtare, koha dhe cilësia e dorëzimit nuk mund të garantohej, gjë që çoi në dështimin e biznesit.

 

Z. Manish konfirmoi kapacitetin prodhues të fabrikës dhe vlerësoi sistemin e kontrollit të cilësisë.

 

Të dy palët patën një bisedë të këndshme për sasinë e porosisë, çmimin, mënyrën e dorëzimit e kështu me radhë. Z. Manish mori mostrat dhe prezantoi se do të rregullonte porosinë kur të kthehej në Indi.