Na Kontaktoni

home>Lajme

Departamenti i tregtisë ndërkombëtare i sapokrijuar

Korrik 01, 2019

371

Departamenti i tregtisë ndërkombëtare i Rudong Sunny glove co.,ltd u krijua më 1 korrik 2019.

Departamenti i tregtisë ndërkombëtare të bashkë doreza Rudong Sunny., Ltd u krijua më 1 korrikst 2019. Me qëllim të përmirësimit të konkurrencës së ndërmarrjes, dhe vizionit ndërkombëtar. Për shkak të 70% më shumë të produkteve të kompanisë (si p.sh Doreza ESD, doreza antistatike, doreza kundër prerjes) janë për tregun global dhe eksportohen nëpërmjet tregtarëve. Cilësia e produkteve tona është në nivelin e standardeve të eksportit. Shefi i departamentit ka një përvojë njëzet vjeçare në tregtinë ndërkombëtare, dhe ka punuar në pasuri 500 kompani dhe kompani të mëdha shumëkombëshe që kanë përvojë të pasur në procesin e tregtisë ndërkombëtare, kontrollin e cilësisë, menaxhimin e rrezikut dhe trajnimin e personelit etj. Rudong Sunny glove co., ltd do t'ju shërbejë me gjithë zemër për klientët në mbarë botën përmes ekipit dinamik.